Sha-La-Dy FeelGood Centrum

Kerkweg 135

6155 KM Puth

Direct naast Geleen, en ook maar 22 minuten van bv Genk!

Voor iedereen goed bereikbaar. Parkeerplaatsen bij het kerkpleintje aan de overkant. Ook de bushalte zeer dichtbij.

Aankondiging: Gezien de Corona-virus situatie ben ook ik mij strikt gaan houden aan de nieuwe regelgeving hieromtrent. Vooralsnog betekent dit: Géén Yoga-lessen meer op locatie Puth-Ulestraten, voorlopig enkel via video - dewelke de vaste klanten momenteel krijgen toegestuurd via WeTransfer - Coaching (+ Reading/Healing - 1 op 1 consulten ) kunnen op dit moment evt nog wel op locatie Ulestraten plaatsvinden, de tafel is nl 1,5 meter lang, en de Energetische Stoel staat op voldoende afstand, Healingen kunnen enkel nog op afstand, en zo'n consult kan dan bv via Whatsapp. De workshops zijn tijdelijk opgeschort, totdat meer inzicht is gekomen in de duur van deze restricties. De massages MOGEN WEER! Verder ben ik ermee bezig om een platform online te creëren waarmee ik in de nabije toekomst alles aan kan blijven bieden wat jullie van mij gewend zijn, maar dan via laptop - pc - smartphone - of tv. Maar.. dit kost even tijd, ik ben er nog een leek in, en ben bezig mij om te scholen. Hopend op jullie begrip - en van mijn kant, Ik Ben er nog steeds voor Jou - Warme groet * Namasté Gerrie ~Ludgardina~ Stavast


Graag maak ik u attent op de volgende informatie - workshops en lessen :

*** De prachtige Healing en Meditatie CD 'Awareness' van Jenas & Ludgardina is uit!.

Mijn stem is diep ontspannend en de muzikale reis is bijzonder helend. Heb je interesse en kun je niet naar 1 van de evenementjes?

Dan kun je de cd kopen op deze websites : www.goderrein.com * www.spiritueellifecoach.com * www.jenasmusic.com *

De kosten zijn incl verzenden € 18,95. Stuur mij een berichtje en ik verzorg het voor je :-)

*** Leren afstemmen voor Hooggevoelige mensen (HSP)

De volgende workshop HSP (wat kun je ermee) - deel 1, in FeelGood centrum Sha-La-Dy is ingepland. Heb je interesse, geef je dan op ajb. Want: vol = vol. Kosten zijn: € 50,00 per persoon Voor een workshop van ca 3 uur incl koffie -thee- water & enkele versnaperingen.

- Datum : ...……………... 18:00 - 21:00 uur

Doe steeds gemakkelijk zittende kleding aan, het kán zijn dat we om te ontspannen vooraf even een yoga-oefening doen :-)

Meld je aan via [email protected], of via app/sms/telefonisch : 0031(0)613186996. Neem ook schrijfgerei mee zodat je evt aantekeningen kunt maken. Kun je samen komen? Dat is positief - qua rijden en delen. ! Er is plaats aan de tafels voor 12 personen in totaal.

*** HSP Deel 2 - Datum : ………………...- van 18:00 - 21:00 uur. Je hebt al meegedaan met deel 1.

Workshop HSP deel 2 kost € 50,00 voor drie uur intensief samen werken aan de volgende ronde - een verdiepingsworkshop betreffende gronden en beschermen. :-) Zoooo welkom! 

***  HSP Deel 3 - Datum : ..................... - van 10:30 - 13:30 uur. Je hebt al meegedaan met deel 1 en 2.

Workshop HSP deel 3 kost € 50,00 voor drie uur intensief samen werken aan : Verdieping van onze weerbaarheid - en eigenwaarde (ook naar geliefden toe). :-) Zoooo welkom!  * Volgende deel drie volgt na april *

*** Cursus Intuïtieve Ontwikkeling & Helder - Zien ! De tijden zijn steeds van 11:00 - 15:00 uur op zaterdag en soms op zondag.

(ps: Heb jij hier ook interesse in? Dan kun je je nu al opgeven voor de volgende groep, die zal bij voldoende aanmeldingen mogelijk rond april 2020 opstarten). Kosten € 75,00 per maand / per lesdag, en je wordt prachtig begeleid in het ontdekken van je kunde en eventuele gaven. Incl een Energetische stoel-sessie voor alle deelnemers per lesdag. Je kunt je nu al opgeven, en voor meer info mail je me best even op [email protected]

*** Kinder Yoga

- Woensdagmiddagen van 16:15 - 17:15 uur.

- Kosten : € 10,00 per Kind. indien een hele kleine groep, vanaf 5 kinderen is de prijs € 8,50 per kind.

(€ 15,00 bij twee kids uit hetzelfde gezin of voor een ouder-kind koppel)

Doe gemakkelijke kleding aan, en neem je goede humeur mee :-) Het gaat Fijn zijn! 

*** Inloopdag Persoonlijke Readingen:

- Op een zaterdag of zondag op een nader te bepalen datum, tussen 10:30 en 17:30 is er binnenkort een vervolg-inloopdag persoonlijke readingen bij Sha-La-Dy. Ik zal aan een tafel in een aparte hoek mensen doorlopend een reading/healing geven van maximaal een half uur voor de prijs van € 25,00. Tijdens deze readingen kunt u, zoals u gewend bent van mij op de beurzen, mij alles vragen wat er bij u in het leven speelt, wij zullen hierbij diep invoelen. Dus alles op gebied van werk, relaties, overleden dierbaren, gezondheid, burn-out, onverwerkt verdriet, etc..

Tevens is het mogelijk om voor € 10,00 de energetische stoel uit te proberen voor de duur van 20 minuten. Dit is een volwaardige sessie op de Urim-code-stoel. Welke een waar Krachtveld is en zich afstemt op uw eigen energetische veld. Op deze manier lossen blokkades zich gemakkelijker op, zowel fysiek alsook emotioneel of nog dieper / vastzittend.

Een speciale beleving, zeker als u HSP bent!

Er staan stoelen voor de wachtenden. Koffie, thee, water, en koek zijn te koop voor €1,00 per consumptie. Leuke kleine verkoophoek aanwezig. De inkom is gratis, parkeren kan gratis in de straten. (houd rekening met elkaar en uitrijden ajb).

*** Dru - Yoga Lessen starten :

Je eerste les geldt als proefles en kost 5,00. Daarna kosten de lessen 9,00 per keer voor anderhalf uur.

Na de proefles betaal je in 1 x de resterende lessen. Neem je een seizoenkaart dan kun je indien het uitkomt gemakkelijk wisselen of een les inhalen. Er zijn dan in totaal 8 opties waaruit je kunt kiezen. Lukt dit ook niet, dan kun je na drie gemiste lessen een sessie komen doen op de energetische stoel in de praktijkruimte in Ulestraten. Hiervoor stemmen we een datum af  samen. Deze sessies zijn bijzonder helend en zeer ontspannend.

Maandag van 09:30 - 11:00 * Sha-La-Dy in Puth

Maandag van 19:30 - 21:00 (Bij uitzondering is er soms plaats voor 1 persoon) * Goderrein Heilpraktijk in Ulestraten

Dinsdag van 09:15 - 10:45 * Shalady in Puth

Dinsdag van 11:00 - 12:30 * Shalady in Puth

Woensdag van 16:15 - 17:15 * KinderYoga bij ShaLaDy in Puth

Woensdag van 18:15 - 19:45 * Shalady in Puth

Donderdag van 09:30 - 11:00 * Shalady in Puth

Donderdag van 19:00 - 20:30 * Shalady in Puth

Het nieuwe Yogalesrooster Seizoen 2- 2020 staat op pagina Yoga - Massage's 

***