Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Reactieformulier :

Jacquie, 23-08-2022, 19:00

It is not everyday that we are blessed enough to meet a truly genuine, gentle soul, who is filled with love and deep compassion, I was so lucky to meet Gerrie and she embodies love, light and healing, what an incredible, powerful soul. I highly recommend Gerrie. She changed my life, thank you Gerrie.

From Jacquie W


Renee, 02-08-2022 21:29

Gerrie zegt altijd wat je moet weten. Eerlijk, to the point en het is altijd juist. Ik heb nog niet meegemaakt dat het niet klopte wat Gerrie zei.

Ik ben al de nodige jaren klant en ik heb een giga groei mee gemaakt.

Zelfs mijn hond krijgt healings van Gerrie en daarna voelt ze zich weer helemaal happy.

Dankjewel Gerrie voor al jouw lieve zorgen.

Groetjes Renee


Yavanna, 08-07-2022, 07:38

Helder, eerlijk en vastberaden, zo ervaar ik Gerrie Stavast.

Haar waarnemingen en duidingen zijn haarscherp. Ze bespreekt deze met groot begrip voor de beleving en emoties van haar cliënt, maar laat zich daar niet door leiden in haar conclusies.

Gerrie vertelt niet wat je misschien zou willen horen - ze is er niet voor sprookjes - maar deelt open en duidelijk wat zij doorkrijgt. En daarin kan het begin van verandering liggen, als je daarvoor zelf open staat natuurlijk.

Het inzicht dat ik tijdens de readings heb gekregen is voor mij heel waardevol en neem ik dankbaar mee op mijn levensweg.

Groet, Yavanna


Cees, 14-06-2022, 14:10

Fantastische sensitieve en deskundige spirituele coach. Haar lange sessie in een rouwproces gaf mij inzichten en ondersteuning die ik mij nooit had kunnen voorstellen. Dit gun ik iedereen die zwaar of vast zit! Ik heb zelf een reguliere (psycho-) therapeutische opleiding en 20 jaar praktijkervaring, maar heb gelukkig mijn vooroordelen over spirituele hulp opzij gezet en kan niet anders concluderen dat ik unieke en heel snelle hulp gehad heb die “regulier”onmogelijk is.

Cees


Lajos, 05-08-2021, 21:14

Vandaag ben ik voor de 2de keer bij Gerrie geweest voor een coaching gesprek met healing en aansluitend een heerlijke ontspanningsmassage. Gerrie bied wat mij betreft hiermee een uniek compleet pakket voor spiritueel ontwaken en welzijn. Haar liefdevolle zachte doch doortastende manier van coaching waarin ze duidelijk haar mening geeft zonder iets op te dringen. Deze coaching sessies helpen mij om op een andere manier naar het leven te kijken. Gerrie geeft mij een veilig gevoel waardoor ik mij durf te openen en uit eindelijk dichter bij mijzelf kom. Ze is puur staat voor wat ze zegt en doet. Ze bied steun, troost en healing maar ook aanmoediging en inzicht. Ze zet je weer in je eigen kracht. Ik merk na dat ik de 2de keer geweest ben. Er een wezenlijke transformatieproces in mij plaats vind en het voelt meer dan goed. Ik ben blij haar als coach op mijn levenspad te hebben. 

Liefs, Lajos


Marie, 07-05-2021, 11:55

Deze week bij Goderrein een Healing & Ontspannings massage gehad. Het was bijzonder liefdevol en vollédige ontspanning! 💓 ik zeg doen! Als kado voor jezelf💓 Groetjes Marie


Barbara, 01-02-2021, 13:53

Gerrie heb ik in 2018 leren kennen via een grouponaanbieding voor yogalessen. Zij heeft een hele mooie en rustige manier van lesgeven en bovenal een prachtstem.. Helaas gooide het hele coronagebeuren alles op z'n kop. We konden niet meer naar het gezellige Puth. Uiteindelijk mochten wij yogi's nergens meer naar toe, praktijk Puth heeft zij helaas moeten sluiten, en de (yoga en massage) praktijk in Ulestraten van Gerrie moest dicht i.v.m de corona-restricties. Toen ben ik coaching en healingsessies gaan volgen, en dit geeft mij innerlijke rust (ben een H.S.P.ertje). Bij Gerrie voel ik mij bijzonder en vertrouwd, zij geeft mij inzichten en helpt mij bij mijn spirituele ontdekkingsreis. Door haar ben ik enorm gegroeid in mijn Zijn. Regelmatig ga ik nog voor coaching en healing, onderhoudsbeurt, aangezien ik mijzelf nogal eens kwijt raak. Het brengt mij rust en vrede in en met mijzelf.

Namastè 🙏 Barbara 💜


Mandy, 30-01-2021, 11:12

Een jaartje geleden ben ik voor het eerst bij Gerrie geweest. Mijn leven was onrustig en ik móest iets ondernemen. Iets anders dan anders. Ik ben vrij nuchter maar de gesprekken, healings en druppeltjes hebben ervoor gezorgd dat ik een enorme persoonlijke ontwikkeling heb doorgemaakt. Ik voel veel meer innerlijke rust en balans. Ik maak keuzes die goed zijn voor mijzelf en energie-slurpers probeer ik zoveel mogelijk van mij vandaan te houden. Gerrie is een fijn mens, zij straalt rust en vertrouwen uit.


Marij, 15-01-2021, 14:19

Al een tijdje kom ik bij Gerrie, en volg ik coaching-sessies. Onder anderen via gesprekken, spiritueel invoelen, healing en de energetische stoel, merk ik, dat ik in ontwikkeling ben. Ontwikkeling naar een meer intuïtief mens. Meer in harmonie met mezelf. Ik kom steeds meer tot inzichten in mijn leven, en kom ook steeds dichter bij mijn authentieke ik.

Gerrie begeleidt me vanuit liefde, respect en warmte. Ze steunt je, maar zal je nooit een mening opleggen. Dat beslis je altijd zelf. Lieve Gerrie, bedankt voor je hulp, begeleiding en je gaves. Je bent een prachtmens!! Liefs, Marij


Janine, 13-01-2021, 19:41

Nadat ik mezelf kwijt ben geraakt in een relatie ben ik met Gerrie in contact gekomen. De (Coaching-)Healings helpen me om weer in balans te komen. Ik begrijp niet goed hoe het werkt, maar begon al na de tweede keer een verschil te merken. Er is nu veel meer rust in mijn leven. Ik kijk met meer vertrouwen naar mezelf en mijn toekomst. Ik ervaar meer balans.

Gerrie heeft een warme en fijne uitstraling. Haar energie is heel prettig om te ervaren. Janine


Elke, 12-01-2021, 12:16

Ik heb nu twee Coaching / Healingen bij lieve Gerrie gedaan, het heeft mijn leven veranderd. Ik voel me ontzettend vertrouwd en begrepen bij haar, iets wat ik niet snel ervaar bij mensen. X Liefs, Elke


Alice, 31-07-2020, 15:02

Twee jaar geleden ben ik bij Gerrie begonnen met de les via een Grouponactie. Toen heb een Reading / Healing gehad die ik als zeer prettig heb ervaren. Daarna ben ik in Puth bij haar op yogales gegaan. Helaas gaat ze in Puth stoppen. De lessen vond ik rustgevend. Gerrie heeft een hele prettige stem om naar te luisteren. Na de les kom ik elke keer weer zeer ontspannen thuis. Gerrie, bedankt!


Kirstin S, 12-07-2020, 17:17 PM

Ik doe al bijna 2 jaar yoga bij Ludgardina en ga er elke week weer met veel plezier heen. Ik voel mij enorm welkom en thuis in haar lessen.

Zo een lieve en warme vrouw.

Dankzij de yoga lessen heb ik mezelf weer gevonden.


Petra J, 21-07-2020, 15:10 PM

Hoi Gerrie,

Fijne yoga sessies en de Reading-Healingen hebben me fijn geholpen. Mijn nekklachten zijn zo goed als weg nu.


Nicolle P, 07-07-2020, 11:11 PM

Sinds vorig jaar september volg ik yoga bij Gerrie. Wekelijks gedaan in de gezellige ruimte in Puth. Hier leer ik te ontspannen en even weg te zijn uit de dagelijkse drukte. Gerrie heeft een prettige stem om naar te luisteren tijdens de oefeningen en de afgelopen roerige periode in 2020 heeft ze steeds haar best gedaan ons via zoom online les te geven. Bedankt voor je inzet en energie! Heel fijn om weer “live” lessen te kunnen bijwonen, maar dan nu in Ulestraten. Tot snel! Gr Nicolle


Annie S, 12-06-2020, 13:10 PM

Gerrie geeft mij rust. Dank je wel,

Annie. Ik waardeer het zeer 🤗😘


Thelma M, 04-01-2020, 16:15 PM

Ik heb een superfijne ayurvedische massage genoten bij Gerrie/Goderrein Heilpraktijk!

Dankjewel :-)


Jolanda D, 12-10-2019, 17:10 PM

Ik heb gisteren genoten van een totale lichaamsmassage bij Gerrie. Een massage met warme oliën en dat voelt heerlijk op de huid. De massage is een heerlijke ontspanning voor lichaam en geest....dus wil jij daar ook eens van genieten....maak dan een afspraak bij Gerrie en geniet met volle teugen.

Bedankt! Jolanda D.


Nadia Lc, 14-01-2019, 18:50 PM

Hoi, mijn man kwam na zijn massage thuis met je cd. Ik heb er heerlijk mijn oefeningen (soort yoga) op kunnen doen. Ik vond het prettig om er naar te luisteren, je hebt er een goede stem voor. De tekst op de cd geeft je ook wat extra kracht. Dat is wel heel mooi! ( fijn dat de weg die je nu bewandeld helemaal bij je past!).

Groetjes - Nadia

Lily E, 13-01-2019, 17:30 PM

Hej Gerrie, ik heb de cd beluisterd vandaag, hij is prachtig en de muziek vind ik schitterend. Er gaat zoveel door je heen.. je wil luisteren, je wilt ontspannen. Ik zal hem nog wel een paar keer moeten beluisteren voordat de puzzel in elkaar valt. Maar van mij in elk geval twee duimen omhoog voor deze cd!

Knuff - Lily

M. Slaets, 15-8-2018, 15:30 PM:

Lieve Gerrie, ik had een consult bij je, omdat ik pijn had midden in mijn ruggengraat. Je hebt me een healing gegeven, en ik heb in de energetische stoel gezeten. Het was een heerlijke ervaring. Ik voelde me totaal ontspannen. En al snel tintelde mijn hele lichaam. Ik was even los van mijn lichaam. En het mooiste: nu, na 3 dagen, is mijn rugpijn over!! Dankjewel Gerrie! X

Lieve groet - M. Slaets

Jozef W, geplaatst op July 29 2018, 14:00 PM:

“Gerrie heeft me zowel privé als professioneel geholpen met diverse problemen en heeft me technieken aangeleerd waar ik elke dag gebruik van maak.

Ik ben haar heel dankbaar voor de inzichten die ze me gegeven heeft en voor de innerlijke rust die me dit gebracht heeft. Dank je wel Gerrie!”

Groet - Jozef

Christiane V, geplaatst op July 27 2018, 15:25 PM:

Lieve mensen..ik wil graag mijn ervaring met jullie delen..omdat ik meer dan 1x ervaren heb wat het werk van Gerry met mij gedaan heeft...ik ben 1 jaar geleden naar Spanje verhuisd omdat ik het verdriet niet meer aan kon...ik heb Gerry leren kennen via via..omdat ik hier een vreemde ervaring mee maakte s'nachts...van het moment dat we elkaar ontmoeten voelde ze aan als een Engel..ze vertelde me óók dat ik nog met veel onverwerkt verdriet zat...dus ik heb haar nog ontmoet in haar praktijk omdat míjn verdriet mij figuurlijk aan het vernietigen was..van dag 1 na een consult bij Gerry was mijn pijn WEG...zo dankbaar...

Deel 2...op de intensive in een Spaans ziekenhuis.. (niet evident als vrouw alleen in Spanje).... Ze hadden me volgepropt met zware medicatie..heel klein beetje beter..terug naar huis...het ging ipv beter..slechter met me...ten einde raad nam ik terug contact op met Gerry...de Healing díe ik kreeg was weer wonderbaarlijk.. Want mijn energie veld was volledig leeg nl.. totale uitputting.. in de loop van de avond voelde ik me al beter... s'morgens stond ik te dansen van blijdschap...zoveel energie had ik al een tijdje niet meer ervaren...daarom noem ik Gerry mijn Engeltje op aarde..ik kan mijn dankbaarheid niet onder woorden brengen..ik wil met mijn ervaring met Gerry dan óók héél graag delen met jullie..want iedereen verdient het om gezond én gelukkig te zijn...DANKJEWEL LIEVE SCHAT..namasté 😘

Lieve groetjes - Christiane, X

Esther S, geplaatst op July 17 2018, 18:34 PM:

Bij Gerrie vind ik rust en voel ik me enorm veilig. Ze zorgt ervoor dat ik harmonie vind in mijn leven, maar vooral in mezelf. Op die manier lukt het me steeds beter om me ook bij mezelf veilig te voelen, mezelf niet steeds in vraag te stellen en mijn onzekerheid los te laten. Het pad dat ik nu bewandel is een weg naar rust, verbondenheid en liefde. Dat is het mooiste geschenk dat iemand me kan geven en daar zal ik Gerrie altijd dankbaar voor zijn!

Lieve groetjes - Esther

Kris K, geplaatst op July 7 2018, 14:00 PM:

Bij Ludgardina kom je steeds tot rust. Geen flauwekul maar gewoon waar het op staat. In het begin lijken de resultaten mager, maar na een tijd begin je de ware werking van haar begeleiding en healing pas echt te beseffen! Ze haalt het beste in je naar boven terwijl ze je helpt om oude troep op te ruimen. Zij is als eerste en enige er in geslaagd om geloftes en vloeken uit meerdere vorige levens eindelijk af te sluiten. De gevolgen zijn enorm! Ludgardina heeft mijn leven positief veranderd en ik voel elke dag haar onmetelijke en onvoorwaardelijke liefde stromen. Dankjewel , Gerrie !!!

Liefs - Kris Keymeulen

Pignataro sabrina geplaatst op Apr 3, 2018 1:21 PM

Ik heb Gerry leren kennen op de beurs. Ik heb haar verteld dat mijn zoontje van 9 overleden mensen zag en zij heeft dan van op afstand hem geholpen . We zijn nu 3 weken verder en mijn zoontje slaapt nu veel rustiger en zegt dat hij zijn overleden oma en oom niet meer ziet! Dus blije mama en gelukkige zoon! Heel erg bedankt Gerry ! Lieve groetjes sabrina

Gwendolina geplaatst op Nov 15, 2017 10:11 AM

Al enige tijd geleden heb ik de energetische stoel eens twee maal tot hiertoe uitgeprobeerd, ik mag zeggen....wauwww, en hoop dat velen zulke mooie warme positieve vibes mag ontvangen....en ja ik heb gevonden wat ik wilde maar steeds zo bang voor was...mensen helpen, zelfs Beyond, mijn leven op papier zetten in de zwaarste tijden zitten de mooiste lessen heb ik door, alles wat ik als kind meemaakte en me zogenaamd verscheuren kon, nu pas zijn de ombuigingen gemaakt, en het voelt reuze mega goed aan, ik hou van mezelf, op een manier dat ik enkel nog liefhebben kan !! Dank je Gerrie voor alles, wat ben ik al mooi mogen groeien bij jou...zie je snel weer Liefs voor jou en het allerbeste voor iedereen, we hebben allemaal het recht gelukkig te leven !!

Gwendolina Magdalena geplaatst op Feb 4, 2017 PM

Bij mij lijkt het ineens zo een grote boterham...als ik hier alles zo kort en krachtig lees, maar Gerrie heeft voor mij op heel veel vlakken geholpen. Na mijn verhuis bijna een jaar geleden gebeurde er heel veel op korte tijd, ook na het weg zijn uit mijn oude woning, wilde ik precies ook uit mijn 'oude' leven weg, was er helemaal klaar mee. Alles wilde ik anders...voor het eerst zoals ik zelf wou, weg van de zware oude pijnen...weg vanonder moeders vleugels, terwijl ik zelfs moeder ben van vier geweldige kinderen. De breuk met mijn moeder was heel hard...en ineens werd de breuk ook doorgetrokken met beide zussen, mijn broer had ooit gedaan wat ik nu deed maar exact tien jaar geleden! Dus met mijn broer had ik al tien jaar geen contact meer, mijn andere broer is nu alweer veertien jaar geleden gestorven... Op een dag begon ik om bepaalde redenen die ik zelf niet zo goed aanvoelen kan last van dergelijke zaken, ik ,voelde me niet zo lekker in m'n nieuwe woning, iedereen begon rondom mij te janken en bellen dat ik terug moest naar m'n moeder... Gerrie heeft de woning helemaal bekeken...en met de woonst was alles ok !! Gelukkig dan maar.... Gerrie heeft me na een onzekerheid van vijfenveertig jaar lang mij rust kunnen geven over wie al dan niet mijn bio logische vader is. Dan valt er ook alweer zo een blok gewicht van je hele zijn af! Gerrie heeft me geholpen...met het zware familiekarma dat we meedroegen... We hebben hier dankzij Gerrie's werk hier bijna mirakels zie gebeuren. Altijd als we onze gemeente binnenreden voelde ik mesteeds benauwd worden...er hing als het ware precies een donkere koepel over het binnen rijden van....Donkere koepel verdween...in een aangenaam gevoel als ik nu bijna thuis ben.... Het familie karma...tja... Als je na veertig jaar een moeder ziet dat er bijna altijd uitzag als een woeste wilde razende zwarte gggrrr heb er zelfs geen woorden voor.... En je ze nu aantreft als je binnenkomt, als de rust tenzelve....het lijkt wel alsof ze precies wel rust heeft gevonden...maar ook rust heeft geonden met het feit dat ik mijn eigen leven toch maar mooi begin te leven...uiteindelijk. Ik heb al heel wat gewerkt aan mezelf, in mezelf, voor mezelf...en ik durf te zeggen, dankzij, Ludgardina heb ik verlossing gekregen...mogen, kunnen en durven verlossing te voelen...en helemaal in vrede tezijn met mezelf! Dank je wel Gerrie, het universum gaat jouw enorm belonen...want je hebt een grote donkere leegte mooi met licht weten te doorschijnen, hou van je! Dankbaarheid voor Al-Tijd

Jacqueline geplaatst op Nov 25, 2016 4:18 PM

Jacqueline K. heeft Goderrein Heilpraktijk beoordeeld — 4 sterren 19 uur· Bedankt Gerrie voor het reinigen van mijn huis. Dat heb je goed gedaan. Er is een rust gekomen en het voelt vredig aan. Zélf de sfeer in huis is veranderd. De kinderen ( die er niks vanaf weten ) gaan nu anders met elkaar om. Ze zijn vriendelijker en onderling behulpzaam wat daarvoren niet het geval was. Nogmaals bedankt, X Jacqueline

sara geplaatst op Sep 27, 2016 11:12 AM

Beste, een half jaar geleden een consult gehad. Leek eerst erg onduidelijk. Maar nu past het allemaal. Ik heb haar raad en bevindingen altijd in mijn achterhoofd gehouden en daardoor alles overwonnen. Ik ben heel erg blij en dankbaar hiervoor. Liefs Saartje xxxxxx

Rini geplaatst op Aug 11, 2016 7:04 PM

rini van wijk (10-08-2016 om 20:27) beste ludgardina op 4 augustus een consult van uw gehad het was heelduidelijk en helder wat je over mijn zei nu bijna 1week later voel ik mijn al weer beter warme groet rini

Annemarie geplaatst op Aug 11, 2016 7:03 PM

Annemarie (11-08-2016 om 17:00) Lieve Ludgardina, Heel mooi wat je me over de sirius energie hebt kunnen vertellen. Dank je wel voor het licht wat je op mijn vraag hebt kunnen laten schijnen en de inzichten die ik daaruit heb gekregen. Ik wens je veel mooie liefdevolle gesprekken!

annemy jansen geplaatst op Dec 20, 2015 8:09 PM

hallo ik werd geleid in mijn gevoel naar u . wat ben ik dankbaar dat ik heb geluisterd tijdens ons gesprek voelde ik al een reactie in mijn lichaam en wat u mij vertelde bracht rust in mijn geest en lichaam wil u daarvoor heel hartelijk bedanken hartelijke groet annemy jansen <3

Clara geplaatst op Oct 18, 2015 4:07 PM

Een ayurvedische massage met hotstones op rug en/of buik is een mini-vakantie voor lichaam en geest. Elke keer is het effect weer anders, afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden. Maar telkens keer je weer volledig ontspannen en gesterkt met hernieuwde, inwendige kracht terug.

Oct 16, 2015 7:58 PM Joke (02-10-2015 om 20:32)

Ik ben blij dat we elkaar gesproken hebben lieve Ludgardina. De handvatten die je me gegeven hebt, zal ik zeker gebruiken. Dank je wel hiervoor. 

Marja (25-09-2015 om 11:23)

Lieve Lugardina, Zojuist is mijn onzekerheid een stukje minder geworden door jouw heldere en ongelooflijk correcte informatie! Dankjewel voor de mooie duidelijk en toekomstgerichte hulpmiddelen. Je bent een eerlijk, duidelijk en weet precies te vertellen wat er speelt en waardoor. Heel knap ! Ik raad je ook aan bij andere mensen. Lieve knuffel ! 

Myriam (11-09-2015 om 13:40)

Hartelijk dank voor het warme gesprek van vanmorgen;doordat je aanreikte wat ik kon doen, werd mijn machteloosheid wat minder en ervaarde ik troost.

Bouke (11-06-2015 om 15:41)

Leuke tekst! "They who Believe in Angels have Friends in High places!" R (05-06-2015 om 10:53) Heel liefdevol consult gehad van Ludgardine, ga haar zeker nog een keer bellen.

Iwan Brouns geplaatst op Aug 24, 2015 4:50 PM

Ik Heb Gerrie vorig jaar op een beurs leren kennen terwijl ik in een flinke dip zat. Ik was er al een paar keer langs gelopen maar werd steeds naar haar toe getrokken. Ze heeft me toen heel goed kunnen helpen en het leek wel als ik als een ander mens toen weg ging bij haar. En ondanks dat we niet bij elkaar in de buurt wonen heeft ze me altijd op afstand goed kunnen helpen. En me met goede raad bij kunnen staan. Gerrie bedankt voor de steun en raad groetjes iwan

Dieneke geplaatst op Aug 24, 2015 10:45 AM

Gerrie heeft een huisreiniging gedaan .Wat een bijzondere ervaring was ,zo liefde vol en warm hoe er mee omgegaan werd .Had het zo nog niet mee gemaakt . En ook de na zorg die ze gaf .was heel prettig .Je kon ook aan Gerrie zien dat ze er de tijd voor nam . ook als je vragen had, kon je dat aangeven . zou zeker mensen aanraden om het door Gerrie te laten doen .Heb verschillende behandelingen van Gerrie gehad wat mij goed heeft gedaan .Ook na mijn gezin toe waar Gerrie ook behandelingen heeft gedaan .En ook de adviezen die ze gaf .Was gewoon heel fijn .Ook hoe zuiver ze is ,en een hele mooie energie heel indrukwekkend . Voor mij zelf als me gezin zou ik het zo weer laten doen door Gerrie .Ben Gerrie heel dankbaar warme groet Dieneke

Sandra geplaatst op Aug 23, 2015 9:50 PM

Even terug in de tijd... Veel verdriet, Fysiek als mentaal, Pijn door familie en vrienden.... Op een beurs in Genk kom ik Gerrie tegen, De kracht om naar haar tegaan was groot, De ontmoeting was kort, ze had een lezing.... Online werd een afsraak gemaakt... Door haar spirituele krachten, Engelenkaarten,Bach Bloesems heb ik mijn verdriet stilaan kunnen plaatsen,kunnen loslaten en terug van mijzelf leren houden, heel stilletjes aan... Mijn stevig fundament is opgebouwd ,terug vanuit mijzelf ,met de nodige positieve energie... Ik ben terug een vrouw met een glimlach, een vrouw die fier mag zijn op zichzelf, een vrouw zonder schuldgevoelens,een vrouw waar haar man weer fier op is en mama voor haar kinderen.... ik dank de Engelen dat ik Gerrie heb ontmoet en blijf ontmoeten Sandra

Myriam Vandenbemden geplaatst op Jul 11, 2015

Graag wil ik je langs deze weg hartelijk danken voor het warme gesprek, gisteren op Astroangels. Ik had het gevoel dat je me begreep. Het bracht me troost,rust en zette me aan om weer te vertrouwen. Ik heb jou gegoogeld met de intentie om eens een afspraak te maken maar Meerssen is,nu, voor mij, (als rolstoelgebruikster) wat ver. Warme groet uit Gent, Myriam.

Milou geplaatst op Feb 4, 2015 5:12 PM

De channeling van Gerrie was voor mij heel krachtig, diep vertrouwd en verhelderend! Dankje Gerrie voor dit bijzondere moment. Liefs Milou

Stella geplaatst op Nov 22, 2013 6:10 PM

dank je wel voor je lieve woorden. bij het lezen van je reading, had ik het gevoel van warmte. weer iets positiefs. Ik had nood aan deze woorden, vooral om tot rust te komen. Het gevoel krijgen dat alles nog goed komt, daar kreeg ik een mooie glimlach op mijn gezicht. toen kreeg ik het vertrouwen, ja , het is goed zoals het is. dank je wel meid en ik hoop je nog in levende leven mogen ontmoeten. tot snel

Linda geplaatst op Dec 9, 2011 10:11 AM

Wat een geweldige ervaring is dit geweest! Mijn vragen werden zo duidelijk, rustig en liefdevol beantwoord! Hoewel ik een A4-tje vol met vragen had kwam ik daar niet eens aan toe. Omdat ik " ineens begreep " dat er op dat/dit moment voor mij maar één ding heel belangrijk was/is! Kortom; antwoorden waar je echt iets mee kunt, antwoorden om over na te denken en weer terug te luisteren d.m.v het cd-tje. Dank jullie wel! Liefs, Linda.

Fiorella geplaatst op Dec 6, 2011 1:35 PM

Van mijn besluit om naar Gerrie toe te gaan, heb ik geen moment spijt gehad. Mijn gestelde vragen zijn rijkelijk beloond geweest. De gegeven informatie was heel duidelijk. Hiermee ben ik een grote stap vooruit gegaan op mijn pad naar spirituele groei. Mijn dank hiervoor is groot. In één woord fantastich. "Wouw" Fiorella.

Anna geplaatst op Jul 17, 2011 9:01 PM

Onlangs heeft Gerrie een channeling voor mij gedaan. De channeling was heel zuiver en diepgaand. Het heeft mij diep geraakt en het heeft ook veel bij mij losgemaakt. Het fijne is dat de channeling op cd is opgenomen. Opmerkelijk is ook het waarneembare verschil in energie tussen het moment dat de vraag wordt gesteld en het moment dat wordt gechanneld. De energie die je daarbij voelt via de cd is heel hoog, zuiver en fijn. Het is heel fijn om dit herhaaldelijk te kunnen afluisteren en te voelen. Het is dan net alsof die energie voor je gaat werken. Een aandachtspunt voor mijzelf is wel dat ik niet te lange vragen of teveel vragen ineens moet stellen. De korte vragen leverde een direct antwoord op. De wat langere vragen die ik had gesteld en waarin soms wat meer vragen zaten, gaven soms maar een antwoord op een deel van die vragen. Niet dat het erg was in de hele context van alle antwoorden, maar voor mij is dit zeker een aandachtspunt. Het fijne was ook dat ik over verschillende situaties in mijn leven een vraag had gesteld en daarop ook een heel duidelijk antwoord kreeg. De soortgelijke vragen die ik had gesteld gaven vaak ook een soortgelijk antwoord. Alles bij elkaar was het heel bijzonder om deze channeling van Gerrie te mogen ontvangen en het is voor mij persoonlijk zeker voor herhaling vatbaar om nogmaals een channeling via Gerrie te laten doen. Dank je Gerrie! Lieve groeten, Anna

***

Vul aub hieronder je adresgegevens & reactie in:

ps: krijg je binnen een dag geen reactie terug, mail dan aub naar [email protected] / ovv Goderrein reactieformulier

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible