Dru - Yoga - Chi  (uitleg over  de ayurvedische massages op pagina massage) :

Het is bewezen dat Yoga en Massages de bloedcirculatie stimuleren en de flexibiliteit van uw lichaam verhogen. Ook voorkomen Yoga en Masseren stress, stijve spieren, sommige aanhoudende pijnen en depressie, en tevens gevoelens van paniek. De Yoga voor lichaam, hart en geest zoals bij Goderrein gegeven wordt zorgt voor een toenemend Zelfbewustzijn en voor toenemend Zelfrespect, tevens bevordert en versterkt het keuzes voor een gezondere leefstijl..

U, uw kind(eren), en de mensen waarvan u houdt en waarvoor u zich verantwoordelijk voelt, zijn aan de beurt om te ontspannen.. U gaat zich weer goed voelen in uw lichaam, en blij zijn om wie u werkelijk bent..

Ga simpelweg ervaren dat u goed bent, precies zoals u bent!

Graag wil ik u hierin een helpende hand aanreiken, en Goderrein Heilpraktijk biedt u het volgende:

- Dru-Yoga voor alle leeftijden

- Kinderyoga,

- Yoga-projecten op scholen of op kantoor.

- Ayurvedische Massage, en diverse andere massage-vormen, (ook voor kinderen!)

- Tevens Begeleiding en Stress-management middels Coaching consulten.

- Workshops & cursussen 

Uitleg YOGA:

Je eerste les geldt als proefles en kost 5,00. Daarna kosten de lessen 9,00 per keer voor anderhalf uur.

Na de proefles betaal je in 1 x de resterende lessen. Je kunt altijd wisselen om eens een les in te halen, of de ZOOM Les volgen of thuisgestuurd krijgen via een link. Lukt dit ook niet, dan kun je na drie gemiste lessen een sessie komen doen op de energetische stoel in de praktijkruimte in Ulestraten. Hiervoor stemmen we een datum af samen. Deze sessies zijn bijzonder helend en zeer ontspannend.

Op dit moment mag ik geen les meer geven helaas vanwege de harde lockdown.. Hopend in de nabije toekomst weer wel met inachtneming van de de 1,5 meter regel. Dan geef ik weer les aan vier mensen.


Maandag van 09:30 - 11:00 * ZOOM les

Maandag van 19:30 - 21:00 * (de maandagavond & dinsdagavond zijn tijdelijk samengevoegd totdat er meer aanmeldingen zijn binnengekomen) 2 plaatsen vrij

Dinsdag van 09:30 - 11:00 * 1 plaats vrij

Dinsdag van 19:30 - 21:00 * (tijdelijk geen les, want samengevoegd met de maandagavond) 2 plaatsen vrij

Woensdag van 09:30 - 11:00 * 2 plaatsen

Woensdag van 16:00 - 17:00 ? * is er KinderYoga mógelijk, ik start met 4 kinderen direct weer op.

Woensdag van 19:30 - 21:00 * VOL

Donderdag van 09:30 - 11:00 * VOL

***

Nieuwe data Yogarooster Seizoen 1- 2021:

Vanaf vandaag, 15-12-2020 mag ik geen yoga en massages meer geven helaas vanwege de harde lockdown.. Hopend in de nabije toekomst weer wel met inachtneming de regels.

Maandagen van 09:30 - 11:00 en van 18:30 - 20:00 uur


Dinsdagen van 09:30 - 11:00 en van 18:30 - 20:00


Woensdagen van 09:30 - 11:00 en van 18:30 - 20:00Donderdagen van 09:30 - 11:00

 


***

Yoga voor Peuters & kleuters en grotere kids:

Peuters, kleuters en kinderen in het algemeen ontdekken de wereld met een enorme intensiteit. En als volwassenen zijn we ons niet altijd bewust van de hoeveelheid prikkels die op onze kids afkomen. Als de hoeveelheid prikkels te veel wordt kan dat leiden tot concentratieproblemen, boosheid, agressief gedrag, slaapstoornissen of onvermogen om zichzelf te vermaken. Tv is geen ontspanning.. het kind krijgt dan nog steeds teveel prikkels binnen. En het biedt ook geen ruimte voor lichamelijke ontwikkeling, gebruik van de zintuigen en het ontdekken van het eigen ik. Yoga geeft die gelegenheid wèl. Op een rijtje gezet biedt Yoga de kans voor hen om:

· zich te ontspannen..

· vertrouwd te raken met hun innerlijke wereld..

· zelfvertrouwen te krijgen..

· hun eigen creativiteit aan te spreken..

· en om zich te uiten..

We doen dit op een verantwoorde en vrolijke manier. Met aandacht voor actieve en rustgevende Yogaoefeningen, speelse ademhalingsoefeningen , en het stimuleren van de zintuigen en spelletjes.

Door Yoga krijg je namelijk :

· meer zelfvertrouwen..

· een groter zelfbewustzijn..

· beter concentratievermogen..

· en maak je een emotionele groei door.

Ditzelfde geldt uiteraard voor:

° de oudere jongeren,

° de volwassenen,

° de senioren,

° en de zwangeren.

Dat maakt Yoga zo bijzonder! Lichamelijk en geestelijk wordt je er sterker van. Door al jong met Yoga te beginnen, leg je een goede basis voor een gezond en evenwichtig leven. Maar je bent uiteraard nooit te oud om ermee te beginnen.

Dru-Yoga, is een zachte vorm van Yoga. Waarbij het vooral gaat om de vloeiende bewegingen, de aandacht die men daarin brengt -zodat ons Zelf-Bewustzijn wordt vergroot- en het plezier daarin. Met als cadeau dat ons lichaam soepeler en sterker wordt, en men beter leert te ontspannen. Het gaat niet zozeer om het presteren. Yoga geeft een gevoel van welbehagen en rust. Van vrede. Als u pijnen heeft dan pas ik de oefeningen aan uw kunnen aan. U hoeft nooit het gevoel te hebben dat u 'iets niet kunt'.

De lessen zijn opgebouwd uit:

- Activatie van het lichaam

- Energie Block Release (E.B.R.) & oefenreeksen

- Asana's (Dit zijn de klassieke Yoga-oefeningen)

- Pranayama (Ademhalingstechnieken)

- Concentratie * Meditatie * DIEPE Ontspanning


Daarbij geef ik steeds uitleg over de Energie die wij werkelijk zijn en waarin wij ons bewegen.

De ZwangerschapsYoga wordt gegeven volgens de methode van Shiva Rea, mooi, vloeiend, en heel bewust. Het zachte en energetische stuk komt er natuurlijk ook bij, en dat is weer geheel volgens methode Dru-Yoga.

U bent altijd welkom om eens te komen proberen in één van de lessen.


Verder wil ik even Helen Purperhart en Marjolein Tiemstra hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan de manier waarop wij heden ten dage KinderYoga kunnen geven .. Ik maak dankbaar gebruik van jullie geweldige lectuur :-)


0