* Coaching-sessies - Healing - Reading *


*** Alles kan eventueel ONLINE ***


De prijs voor een Reading - persoonlijk gesprek van een uur is € 50,00 incl BTW per consult. Dit staat buiten de Trajectbegeleiding. (Wordt er nazorg door mij verleend dan reken ik € 60,00 tot € 75,00 incl BTW, afhankelijk van de door mij verrichte werktijd in totaal.)

De prijs voor een diep werkende Energetische en fysieke Healing (op afstand of LIVE) kost (afhankelijk van hoelang de Healing duurt en/of er ook nog nazorg is) €35,00 - € 50,00 - of € 75,00 incl BTW. Het bedrag kan in samenspraak van tevoren worden overgemaakt op de Goderrein - bankrekening. (Zie de contact-pagina voor meer info.) Anders direct na de sessie op locatie .

Deze Healingen/Readingen gaan erg diep, en zijn transformerend. Oude beperkingen worden vaak weggehaald, en het Chakrasysteem mogelijk aangepast aan de nieuwe situatie waarin wij aan het komen zijn of al zijn gekomen. De Licht Healing die er daarna op gezet wordt werkt wekenlang door en brengt je de brandstof om je transformatie goed uit te werken. 

- Bij onder andere zaken als HSP, ADD, ADHD, burn out, onverwerkt verdriet, en alle andere mogelijke zaken op persoonlijk vlak waardoor jij uit balans bent geraakt, ~ depressie, (echt)scheiding, stroef lopende relatie(s), eenzaamheid, opvoeding etc ~, kun je door bijvoorbeeld 1 keer per maand een coaching-sessie bij mij te komen beleven langzaam maar zeker (en soms sneller dan verwacht) jezelf en je situatie leren begrijpen. En dan vallen de zaken op hun plaats.. Vanuit deze verandering help ik jou door middel van diverse tools om in je Kracht te komen. Dit gaat meestal niet in 1 keer, dit is uiteraard een proces. Echter: vanuit deze nieuw ontstane 'Kracht van het Hart' kun je feitelijk niet meer terug naar 'beneden vallen'. De oplossing is uiteindelijk duidelijk: Je houdt van jezelf aan het einde van deze reeks consulten, en dat is de beste en sterkste basis die je maar kunt hebben!

De prijzen voor deze Coaching-sessies zijn:

* Het intakegesprek, maar ook direct coaching, van een uur kost € 50,00 voor anderhalf uur € 75,00

* Vervolgconsulten zijn per persoon - per uur ook € 50,00

(Voor anderhalf uur is de prijs steeds € 75,00)

~ Met twee personen (bv ouder - kind, of een koppel) is de prijs per uur € 90,00

en voor anderhalf uur € 150,00. Dit is inclusief het verwerken / versturen van een uitgewerkt verslag door mij aan u van het gesprek / de behandeling.

Ik gebruik soms de Urim code ~Energetische Stoel~ ( ECHTER : de laatste tijd, gezien alle veranderingen op aarde blijken mijn Healingen veel dieper en effectiever te werken dan de E-stoel, dus tijdens het lopende consult komen wij tot de juiste Healing-methode. ) als ondersteuning bij mijn consulten, alsmede zeer Hoge Frequentie Remedies. Hierdoor komen we nog sneller tot het gewenste resultaat! Door het gebruik van de Urim-code maak je psychisch, fysiek, energetisch en spiritueel grote sprongen. Lees:

Fysieke werking:

 • Het neutraliseren van negatieve gevoelens en gedachten.
 • Het ontnemen van stress, onrust, depressies en slapeloosheid.
 • Het reduceren / neutraliseren van geopatische belasting.
 • Spierontspanning en diepe ontspanning van het totale systeem.
 • Vitalisering.
 • Harmonisering.
 • Zelfhelend vermogen kan geactiveerd worden.

Energetisch:

 • Diepgaande energetische reiniging, energiebanen (meridianen) worden schoon gemaakt.
 • Ka-kanalen worden geactiveerd, dit zijn de hoger-dimensionale energiestromen in het etherische lichaam, die dienen als galactische verlengstukken van het systeem van meridianen in het lichaam. Zij stemmen het lichaam af op het Christusbewustzijn.
 • Een verbeterde doorstroming van energie door het gehele lichaam en meer gronding.
 • Trilling frequentie gaat omhoog.
 • Verwijdering van negatieve energetische codes, implantaten & entiteiten.

Spiritueel:

 • Het stimuleren van geestelijke en spirituele groei.
 • Een krachtige liefdevolle verbinding met Moeder Aarde; de goddelijke Moeder & het Hart van de Kosmos ervaren.
 • Het ervaren van de 9 dimensies waardoor nieuwe verbindingen en een ander bewustzijn ontstaat.
 • Reizen in tijd en ruimte.
 • Inzichten uit andere levens ontvangen als dat nodig is. Genezing kan nooit gegarandeerd worden maar de resultaten zijn wel heel bijzonder te noemen. (Bronvermelding: www.moniquetimmers.nl)