Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


2 Connect - De webshop voor verbinding!


Betalingen gaan via Paypal en Creditcard, maar kunnen ook heel direct via een Tikkie of Betaalverzoek. Stuur dan je bestelling (het bestelnummer plus het aantal) en je adresgegevens via mail naar : [email protected] en ik zie in mijn mailbox dan alle benodigde gegevens, vervolgens stuur ik je een tikkie/betaallink. Verzendkosten zijn voor de koper, en meestal onder de 2 euro! - All Good In The New Energy ..

2 Connect


(1.) Klaver 5 staat voor : Verandering, Transformatie, Transmutatie (is het omzetten van 'iets' naar iets anders) Alchemie! Manifest! Dit is je moment! Draag het als een #NieuweEnergie-GeluksAmulet# (*Prachtige foto van Alanya Peijmen*)*NieuwJaarsAanbieding !* nu van 14,44 voor 9,99 Per stuk :
€9.99

2Connect

De webshop voor verbinding!

Betalingen gaan via Paypal en Creditcard, maar kunnen ook heel direct via  een Tikkie of Betaalverzoek

Stuur dan je bestelling (het bestelnummer plus het aantal) en je adresgegevens via mail naar : [email protected] en ik zie in mijn mailbox dan alle benodigde gegevens, vervolgens stuur ik je een betaallink.

Verzendkosten zijn voor de koper, meestal onder de 2 euro!

All Good

In The New Energy